Ridskola för alla

Lär dig rida i vår ridskola

Vi har tre terminer varje år, vintertermin, vårtermin och hösttermin. En termin är 10 lektioner (inklusive teori) under 10 veckor. Varje lektion är 45 minuter och du gör själv iordning din häst innan lektionen om den inte går lektionen innan. En termin kostar 3750 kr.

Vintertermin v. 2-11
Vårtermin v. 14-23
Hösttermin v. 37-46

Vi rider i ridhus, paddock, på ovalbana eller om vädret tillåter, ute i naturen!

Eftersom alla har olika ridvana och erfarenhet har vi valt att dela upp dagarna och grupperna så att alla ska känna sig bekväma och ligga på samma nivå som de resterande! Vi har ridskola på tisdag- och torsdagkvällar.

 

Vi tar emot både barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar, erfarenhet och ridvana! Vi rider i små grupper, så varje grupp består av max 6 elever. Vänligen observera att vi har längdgräns på 185 cm och viktgräns på 85 kg.

De elever som har redan är inskrivna i ridskolan behåller automatiskt sin plats från förra terminen om den inte aktivt sägs upp. Lediga platser är tillgängliga för nya elever.

För mer information om vilka grupper det finns lediga platser i maila info@olofsboislandshastar.se med rubriken ”Ridskola”.

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om något? Du kan alltid kontakta oss och följ oss gärna i våra sociala kanaler så missar du inget!

0703 36 34 15

info@olofsboislandshastar.se

@olofsboislandshastar

/olofsboislandshastar