Bli en del av vårt härliga stallgäng

Ha din häst inackorderad hos oss

Vi på Olofsbo Islandshästar är ett glatt och socialt gäng som älskar att träna våra hästar ihop och se varandra utvecklas. Vi anser att en god stämning i stallet är en stor anledning till att både vi och våra hästar trivs tillsammans.

När du inackorderar din häst hos oss kommer du ha tillgång till hela vår ridanläggning: Ridhus, Ovalbana, Paddock och Rundcorall. Vi har även en ridslinga runt våra ägor och havet ligger endast ett stenkast bort där du kan uppleva både tölt och galopp på stranden. Vi har inte jättemycket skog att erbjuda ridning i men däremot härliga grusvägar som slingrar sig mellan gårdar, åkrar, öppna landskap och skogsdungar.

Vi erbjuder fina träningsmöjligheter, vi är många i stallet som tävlar och därför har vi ofta tränare på besök och anordnar kurser och annat kul.

Vi tar endast emot ston och valacker för inackordering i vår lösdrift. Våra hästar går i åldersblandade men könsuppdelade flockar.

Pris: 2000 kr/månad
Lösdrift. Grovfoder 1/10-30/4. Bete 1/5-30/9. Ett stallskåp och två foderbyttor. Ridanläggning. Hjälp vid hovslagare, vaccination och avmaskning.
Egen box: +300 kr/månad
Antingen box inne i stallet eller utebox med tillhörande liten hage. Kostnad för strömaterial tillkommer. Kostnad för grovfoder tillkommer perioden 1/5-30/9.
Tilläggstjänst box: +200 kr/månad
Utsläpp och insläpp vardagar. 3 st fodringar/dag vardagar.

Pris unghäst 1-4 år: 1500 kr/månad

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om något? Du kan alltid kontakta oss och följ oss gärna i våra sociala kanaler så missar du inget!

0703 36 34 15

info@olofsboislandshastar.se

@olofsboislandshastar

/olofsboislandshastar