Egen häst på prov

Bli medryttare hos oss

Har du alltid drömt om att ha en egen häst eller funderar på att köpa en?
Prova på livet som hästägare genom att bli medryttare hos oss och testa hur det känns att ha en av våra hästar som din egen en eller två dagar i veckan!

Som medryttare har du full tillgång till vår ridanläggning: Ridhus, Ovalbana, Paddock och Rundcorall. Vi har även en ridslinga runt våra ägor och havet ligger endast ett stenkast bort där du kan uppleva både tölt och galopp på stranden. Vi har inte jättemycket skog att erbjuda ridning i men däremot härliga grusvägar som slingrar sig mellan gårdar, åkrar, öppna landskap och skogsdungar.

 

För att bli medryttare hos oss krävs det att du har rid- och hästvana och klarar av att ta hand en häst alldeles själv. Detta då man som medryttare sköter och rider hästen självständigt på sin dag. Av denna anledning behöver du även vara 18 år eller äldre för att bli medryttare hos oss.

En dag i veckan – 900 kr/månad
Två dagar i veckan – 1300 kr/månad

För mer information, ring eller smsa Kia på 0703 36 34 15 eller maila info@olofsboislandshastar.se med rubriken ”Medryttare”. 

 

Kontakta oss

Har du frågor eller vill veta mer om något? Du kan alltid kontakta oss och följ oss gärna i våra sociala kanaler så missar du inget!

0703 36 34 15

info@olofsboislandshastar.se

@olofsboislandshastar

/olofsboislandshastar